Sådan får du fat i tonsvis af E-bøger om flere emner gratis – Stor guide

Det er ikke noget særligt. Ifølge dem er det normalt 50 eller mere. Jeg ved, det er en masse arbejde, men hvis du virkelig ønsker gratis ting, skal du give noget til gengæld (i dette tilfælde, en anmeldelse). Nu når lyttere tilmelde dig Audio Boom’s postliste og anmode om nogle titler, disse koder er, hvad forfatterne / fortællerne give dem i bytte for en gennemgang. Du kan tilmelde dig på deres hjemmeside og holde øje med et nyhedsbrev, der omfatter de tilgængelige titler til gennemgang. Derfra kan du anmode om lydbogstitler, du vil gennemgå. Bøgerne handle det samme som enhver Kindle e-bog: de har de samme synkronisering funktioner, kan læses på tværs af flere enheder, og læses på de samme læsere, tabletter og apps som standard Kindle bøger.

Nu, hvor tingene langsomt er begyndt at vende tilbage til normal, sommeren er i horisonten og prime road trip sæson er over os, online forhandler gør det samme – så du har noget es at lytte til, mens du er på vej væk for en flugt. På en solo biltur kan en lydbog være den perfekte ledsager. Du kan holde op til ti Kindle Unlimited bøger på din konto ad gangen, så længe du gerne vil. For det månedlige gebyr får du adgang til et stort udvalg af titler og lydbøger, og du kan læse eller lytte til mange, som du gerne vil – selvom du kun kan have ti gemt på en enhed på et givet tidspunkt.

Du kan derefter vælge, hvilken enhed du vil modtage den. Mange studerende kan skrive hurtigt på deres telefon, selv om. Som med enhver anden Kindle bog, kan du læse det på tværs af flere enheder. Når du browser standard Kindle Store, Amazon viser, om bogen er tilgængelig gratis for alle Kindle Unlimited abonnenter, så du vil ikke ved et uheld købe en bog, lydbøger som du kan læse gratis. Du skal have et gyldigt betalingskort registreret, for at den gratis prøveperiode kan fungere, og du skal have aktiveret betalinger med et enkelt klik. Alt hvad du behøver at vide om at udnytte Facebook til at øge din nettoindkomst. Der er tidspunkter, hvor du ved et uheld klikker på en bog og har brug for at returnere den. Der er to forskellige former for iTunes-filer.

Disse websteder er håndplukket fra hundredvis af websteder, da de er sikre, lovlige og frem for alt giver top-kvalitet gratis download HD-film rundt om i verden. Plex er en vigtig del af mit medieliv for tv og film. I mit klasseværelse er bøger en vigtig forsyning. De fleste af Audio Boom’s kunder er uafhængige kreative. Se vores kategorier af gratis lydbøger og lyt en gratis lydbog i dag! Jeg personligt ikke bruger Audible, foretrækker at få gratis lydbøger fra et offentligt bibliotek, men det ser ud som Audible er en rimeligt prissat service. Uanset om du ansætter en anden rengøring eller hverve familiemedlemmer, bør rengøring i hjemmet ikke være arbejde for en person alene. Uanset om du er en let morede newb eller en erfaren Google Home pro, jeg vil vædde på der er mere end blot et par af disse charmerende små funktioner, du ikke har snubleover endnu. Der er så mange fordele ved at læse højt til dine børn.