Gæld eliminering & gæld konsolidering kan arbejde sammen

Gæld afskaffelse har altid været mit mål. Men på denne dag, da jeg modtaget regningen for den pludselige udskiftning af koblingen i min bil, VISA regningen og word at min datter behov for tandregulering til tænderne, hvordan jeg nogensinde skulle indse min gæld eliminering mål?
Lyder det bekendt? Det er helt frustrerende. Det er meget nemt at logge dine udgifter og identificere høj interesse kreditkort til at betale, men hvad sker der, når der er stadig flere måneder til venstre når pengene løber ud?
I vores familie var gæld afskaffelse kun muligt når konsolidering af gælden blev opnået ved at trække på friværdi og Refinansiering realkreditlån.
Hvis vi ikke havde gået denne vej, er forsøger at holde styr på kæmpe gæld betalinger en glidebane, kan meget hurtigt blive alvorlige finansielle stress.
Overveje det faktum, at amerikanerne er at erklære konkurs til optage priser. En ud af hver 100 familier er berørt af en konkurs.
Jeg var på denne skråning 10 år siden. En af de mest indsigtsfulde øjeblikke af processen var ved at forberede en skriftlig log for administratoren af alle vores udgifter i de 5 år fører op til konkurs.
Spring foran mange år senere og jeg igen jonglering for mange betalinger og ikke nok penge.
Problemet er simpel. At rejse en familie, reparere hus, fodring alle, tager en masse af overskydende penge. Selv når budgetteret. Lyder det bekendt?
Vores rådgiver kortlagt en gæld eliminering plan, som omfattede gæld konsolidering ved refinansiering vores hjem realkreditlån.
Numrene var fantastisk. Med rekordlav rente rullede vi i $40.000 af forbrugernes gæld i vores realkreditlån. Vores pant betaling opholdt sig stort set det samme, og vi reduceret månedlige cash flow går ud af døren til at dække afdrag af $900 pr. måned.
Jeg kunne ikke tro det. Var det muligt? Det var og det tillod os at arbejde på vores gæld fjernelse over en længere og mere håndterbare længde af tid.
Der er fordele og ulemper selvfølgelig. Den store fordel er, at du er i stand til at undgå konkurs. Faren er, at med presset, vender du tilbage til opbygning af gæld på dit kreditkort osv.
Nogle punkter til at overveje:
1. du reducere antallet af fysiske betalinger du gør per måned fra mange til en, (der er god)
2. du kan muligvis få en reduceret rentesats ved hjælp af dit hus som sikkerhedsstillelse (reduceret sats: der er god, men hus som sikkerhed: hmmm)
3. typisk din samlede månedlige udgift vil være lavere, (det er godt)
4. du behøver kun at beskæftige sig med en enkelt kreditor, (det er godt)
5. du kan få nogle skattefordele af handlen, (det er godt)
6. dit kreditkort er renset, hvilket betyder, at din gratis at bruge (ikke så godt)
7. det vil tage længere tid at betale din gæld (ikke så god)
8. du vil sandsynligvis betale mere over livet af lån; selv om du laver en lavere betaling, du afdrage lånet over en meget længere periode (ikke godt)
9. du kan miste alt Hvis du standard på dette lån, da det er en sikret lån (absolut ikke godt)
For at sikre, at denne plan ikke forvilde ud af kurs, kan nogle nyttige ideer omfatte lukke din kreditkortkonto, når de er betalt.
Opbygge en udgiftsplan og sporing af penge, der kommer ind og ud er en fantastisk måde at holde styr på de nye cash billede. Computer regnskabsprogrammer, der automatisk hente posteringer er yderst hjælpsom.
I nogle tilfælde er det en god idé at få hjælp. For nogle mennesker er problemet med overforbrug en psykologisk.
Udgifter kan blive en vane, der er så svært at sparke som alkohol, narkotika eller gambling.
Til vores familie er nøglen ikke at vende tilbage til vores udgifter måder efter gæld afskaffelse gennem konsolidering af gælden tager nogle af presset. Det vil være vores fokus.
Copyright 2005/2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.