Foregribe strålingen eller dø

Professor Lawrie Challis mindede præsident George W. Bushs doktrinen om foregribende krig med sin opfindelse. Nu er det tid til ambulant industri til at sammensætte deres handling, medmindre de er klar til at blive den næste kunde slagmark.
På West Point delt præsident George W. Bush i en tale, doktrinen om foregribende med sin kadetter at han formuleret som et modtræk til September 11 angrebene. Fortegningsretten, defineret som den foregribende anvendelse af magt over for et umiddelbart forestående angreb, er længe blevet accepteret som legitim og passende under international ret. I den nye nationale sikkerhedsstrategi, var den første Bushregeringen bredere betydning omfatter forebyggende krig, hvor magt kan anvendes selv uden beviser. Denne særlige idé stadig havde været stærkt debatterede og virkelig staled, men Professor Lawrie Challis opfindelse har bragt præsidentens vinkel tilbage i perspektiv.
En simpel magnetisk bead kan reducere stråling fra håndfri mobiltelefoner til næsten nul. Hans sæt af kits stopper radio bølger rejser op ledning og ind i hovedet. Hans tage var mobile industri bør begynde at bruge det som en standard og fremme det som en marketing materiale.
Har afvist Professor Challis opkald for dem at blive brugt på håndfri kits, mobiltelefon fabrikanter Forum. De sagde, “perler kan have en indvirkning. Men den større problem er, at mobiltelefoner er testet til at være i overensstemmelse med standarder og er blevet gået sikker.”
At reducere emissioner til hoved til nul er muligt men producenter forsømmer at sætte dem på håndfri kits. Uvidenhed er velsigne. Tests er konge. Virkeligheden er, endnu en kunde med skepsis af praksis er nok til en lavine i branchen.
Kig på tobaksindustrien… Uden tvivl var de mest beklageligt folk ikke at komme med sådan en idé som Bushs de. Den mest udskældte industri har nået det højeste niveau af mætning, men kunne ikke klare uophørlig beskyldninger siden begyndelsen af 90s og mistet enorme terræn. Strategi om at være omstridte i gode, gamle dage – ligesom telecom gør i dag – udløst truende retssager trusler, som til gengæld forårsaget store tobaksselskaber aktiemarkedet værdi at styrtdykke dramatisk.
I dag, vil lige fra pharma til mad, masser af industrier være følelse det samme pres, som tobak fyre havde et årti siden. Lektionen er indlysende. Hvis et betydeligt stort selskab er noget relateret til sundhed, er det til deres fordel at tage ekstra pleje af sanitære problemer.
Professor Challis accepterer, at der ingen beviser for, at sige mobiltelefoner er skadelige for helbredet. Men han påpeger også, at folk ikke har brugt dem længe nok for os at være sikker. Han, har som formand for mobil telekommunikation og sundhed Research Program, et konkret punkt.
Tilføjelse til det, kunderne har brug at se virksomheder gør alt, hvad de kunne hen til bedre anrette hen til deres helbred. Kunder er kunder, men de er mere fjendtlige end konkurrenter, når det drejer sig om årsagerne til deres lægebesøg.
Den enkle, softheaded strategi er foregribe angrebet gennem anvende Challiss teknologi. Dette er en gylden mulighed gives til de mobile fabrikanter. Tag det, lad ikke det!
På en af disse “Today Show” med Matt Lauer, Donald Trump sagde: “Jeg lærte en masse fra min bror, der var alkoholiker… Og jeg har set hans liv blot være ødelagt, jeg drikker ikke, jeg ryger ikke. Jeg har aldrig haft et stof i mit liv… alkohol er et stof. Jeg mener, alkohol og tobak er begge frygtelige stoffer. Og du ved, jeg vil gerne se advokater begynder at gå efter alkohol virksomheder, fordi jeg tror, at Alkohol er en langt større skade end cigaretter. “
Legendariske ikonet kan hedde sentimental. Men han peger fingre foran offentligheden og advokater ville være glade for at følge sin ordre. Virkeligheden er imidlertid, at effekten ikke ville være så slemt som tobaksindustrien som de opnåede for at foregribe angrebet ved at udvide deres produktlinje til ikke-alkoholiske drikkevarer og omdannet deres holistisk marked besked ‘Drikker ansvarligt’. Dette har sat industrien i afdæmpet.
Enhver mulig måde at forbedre slutbrugernes sundt forhold med produktet skal være heeded. I nogle ekstreme tilfælde, kan det være uopnåelige. Derefter bør virksomheder fokusere på sundhed på deres R&D formål og tilpasse deres produktlinje i overensstemmelse hermed, som kan navngives som fortegningsretten. Challis vurdering, i henseende er givet. Selv om der er ingen tegn på et forestående angreb, det er den fremtid, hvor problemer og fortid hvor svarene ligger. Hvis mobilindustrien insisterer på ikke at acceptere det, vil gæsterne være der til at jage dem.
burakfenerci.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.