Business Start Ups… Lad os spille bold

Starte en virksomhed er lyst at starte din egen baseballhold. Opstart (foråret uddannelse) er, når du gør din forskning, træffes beslutning om et firmanavn, zoneinddeling krav, opsætning af din virksomhed og beslutte, hvilken form din virksomhed vil tage (enkeltmandsvirksomhed, corporation, LLC). Du montering alle delene af din virksomhed (team), at blive klar til sæsonen (din åbningsdagen).
Når foråret uddannelse er slut, og sæsonen begynder (din virksomhed er åben) du begynde at gøre din løbetur baser. Introduktion til første base er de sværeste (få din første kunde, at gøre din første salg, gøre din første konsultation). Du er hjulpet langs til anden base af support personale (spillere) du samlet. Flytter rundt baser udgør alle de trin, forhindringer, forhindringer, men du ønsker at tænke på daglige virksomhed trummerum. Dette er en del af en virksomhed (og hvad spillet af baseball handler om). Efter at have spillet planer om at beskæftige sig med visse uforudsete udgifter.
At være klar over, hvad dine medarbejdere er i stand til at. Nogle af dine medarbejdere vil være enkelt ramte spillere. Andre vil ramme doubler. Nogle bliver ramt eller gøre triple play, mens andre vil ramte hjem kører. Dine medarbejdere (spillere) ser til dig, virksomhedsejeren, (deres træner) og lære fra dig. De vil se dig for retning (signaler), om hvordan de skal reagere (spil).
Sæson (din første år i erhvervslivet) giver dig mulighed for at vurdere dine medarbejdere (teamet) for at fastslå, hvor de arbejder bedst. Har du brug at foretage ændringer (ændre line-up). Selvfølgelig, nogle vil klare sig bedre end andre. Det er op til dig, som leder (træner) at afgøre, der hører til i hvilken holdning, hvor deres stærke sider er, hvor deres svagheder er og hvordan du udnytter dem til bedst af deres evner. Sørg for at konfigurere personalemøder (team).
Hvor vellykket dit team er (virksomheden) bestemmes ved udgangen af sæsonen. Er du bare en af mange nye virksomheder i dit område, eller vil du gøre playoffs (skelne din virksomhed, finde din niche, gøre et navn for dig selv i dit område).
Gøre playoffs og/eller vinde mesterskabet betyder, at din virksomhed har gjort det. Du har betalt dit kontingent. Du er i det lange løb. Du er en del af erhvervslivet (anerkendt af de andre hold).
Nu er du klar til at spille hver sæson. Du bruge foråret uddannelse af hvert år at føle sig ud af de andre hold (find ud af hvad din business konkurrence gør) og foretage de tilpasninger, du har brug for at holde din virksomhed (team) i tykt ting for det kommende år.
Hvis du lytte virkelig nøje vil du høre…, “Lad os spille bold!”
Copyright 2002 DeFiore virksomheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.